top of page
VERKOOPSTYLING

Wanneer u uw huis gaat verkopen, wilt u natuurlijk een zo breed mogelijk publiek aanspreken. De meeste potentiële kopers bepalen aan de hand van foto's op de makelaarswebsite of zij een woning al dan niet gaan bezichtigen.

 

Het is daarom verstandig om al vroeg in het verkooptraject een verkoopstyliste in te schakelen.

 

Less is more
Bij verkoopstyling door All About Houses draait het om het zo neutraal mogelijk presenteren van uw woning, zonder dat dat ten koste van de sfeer gaat. Zelfs alleen al het verplaatsen van de huidige meubelen levert vaak al een compleet ander aangezicht. Zijn er geen meubelen meer aanwezig omdat u reeds bent verhuist? Geen problem voor All About Houses. Tegen een maandelijkse vergoeding richten wij uw woning geheel of gedeeltelijk in. Zie hiertoe ook het kopje meubelverhuur. Rust en eenheid zijn de sleutelwoorden voor verkoopstyling. Hoe neutraler het interieur, hoe beter een koper in staat is zijn of haar eigen 'thuis' te visualiseren. Een verkoopstyliste weet precies hoe dit effect bereikt kan worden.

Kleine investering, grote opbrengst
Verkoopstyling levert u veel op, maar hoeft niet veel te kosten. Met het opslaan van niet-gebruikte spullen en een frisse laag verf of behang en een vaas met verse bloemen komt u vaak al een heel eind.

Enkele feiten:

 

  • 80% van de potentiële kopers gaat af op een eerste indruk. Zij kijken er niet doorheen als een huis wat minpuntjes heeft en haken dan af.

  • 98% van de potentiële kopers bekijkt eerst uw woning op internet. Uw huis wordt dan al van binnen bekeken, nog vóór er zelfs iemand in uw huis binnenkomt. Het is dus van belang dat uw huis goed met al zijn sterke kanten goed/ proffesioneel gefotografeerd wordt voor deze op internet komt.

  • Uit onderzoek blijkt dat aan een woning maar liefst 8% meer waarde op internet wordt toegekend na Verkoopstyling!


Wacht dus niet en maak snel een afspraak met ons. Styling loont en hoeft niet veel te kosten.

ALL ABOUT HOUSES

bottom of page