top of page
MEUBILEREN & STOFFEREN

Woningen moeten tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op de diverse woningsites, al naar gelang de aard en bestemming van hetgeen er wordt aangeboden.

 

Als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans klein dat het tot een verkoop of verhuring leidt. All About Houses biedt dé oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires. Woningen die door All About Houses zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk zowel op internet áls tijdens een bezichtiging.
 

Woningcorporaties, makelaarskantoren, projectontwikkelaars en particuliere huizenverkopers maken gebruik van onze diensten.

 

De kracht van All About Houses:

  • Meubileert ieder pand volledig ongeacht de grootte.

  • Elk vertrek in de woning wordt ingericht, van kelder tot zolder.

  • Smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires

 

All About Houses werkt niet met standaard woonwarenhuis meubelen en accessoires maar heeft een uitgebreide collectie aan samengestelde interieurs, dus voor elk type woning de juiste sfeer

 

All-in prijs:
All About Houses Meubelverhuur en stoffering hanteert een transparant all-in tarief. Dankzij onze voorraad uiteenlopende meubelen onderscheiden wij ons door uitstekende en snelle levering. Daarnaast ontvangt u bij ons de beste service en leveren wij onze verkoopstylingen tegen scherpe tarieven.

ALL ABOUT HOUSES

bottom of page