top of page
RENOVEREN

Is uw woning of bedrijfspand aan renovatie toe? Een vakman met aandacht voor uw persoonlijke wensen voert uw plannen graag voor u uit. All About Houses werkt met een enthousiast team van gedreven, goed opgeleide vakmensen. Per project wordt bekeken welke specialisten u nodig heeft. We beschikken over een groot netwerk van ervaren mensen, die over de kennis en kunde beschikken om uw renovatie vakkundig en volgens afspraak te realiseren.

 

Mogelijkheden

Leg uw renovatieplannen vrijblijvend aan ons voor. Wij komen dan – in overleg met u – tot de beste oplossing. U weet precies wat u wilt. Wij weten hoe dat gerealiseerd kan worden. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij vaak praktische en betaalbare oplossingen voor renovatie en verbetering van uw woning of bedrijfspand. Ook kijken wij kritisch naar de indeling van uw pand. Met soms kleine ingrepen kunt u grote effecten in de ruimte behalen.

 

Kosten

Wat u ook wilt, de details bepalen uiteindelijk uw tevredenheid maar ook de uiteindelijke kosten. U woont of werkt in het pand en u wilt zich daar prettig voelen. Daar zorgen wij voor, door alle opties goed met u door te spreken. Voor- en nadelen van bepaalde materialen en constructies wegen we zorgvuldig  samen af, voordat de eerste hamerslag valt. Onze offertes zijn duidelijk en kennen geen verrassingen. Zoals we zij: NO NONSENSE.

 

Elk renovatieproject begeleiden we graag vanaf het begin. Een goed begin is immers al het halve werk. Goede afstemming tussen de opdrachtgever, architect of bouwkundig tekenaar en ons team is van groot belang voor de kwaliteit van het te behalen eindresultaat.

ALL ABOUT HOUSES

bottom of page