top of page
steenstrips-overkapping
unnamed
zebrapad

TUININRICHTING EN ONDERHOUD

Een nieuw huis betrokken en nog geen idee wat u met de tuin gaat doen? Of is uw bestaande tuin na jaren toe aan 'iets nieuws'? All About Houses heeft de oplossing voor handen!Een nieuw aan te leggen tuin is een hele onderneming. Datzelfde geldt voor een tuin die aan een 'metamorfose' toe is. Of het herstellen van verzakte straten en paden. Wilt u een speelhuisje voor de kinderen, een veranda of een blokhut met sauna? De mogelijkheden zijn onbegrensd.


Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het aanleggen van complete tuinen en sierstraatwerk. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van natuursteen terrassen. Ook het verrichten van tuinonderhoud, grondwerkzaamheden, plaatsen van schuttingen en beschoeiingen zijn vaak voorkomende opdrachten.

 

Hoe gaan wij te werk?
In de praktijk betekent dit dat we eerst vrijblijvend komen praten over uw wensen en onze mogelijkheden. Daarna presenteren wij u een ontwerp waarna de opdrachtgever goedkeuring geeft tot realisatie. In overleg stellen we een tijdspad vast waarin het geheel afgerond dient te worden. En alles binnen het vastgestelde budget. Want of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, we zorgen voor sfeer en kwaliteit per vierkante meter en ... tegen zeer betaalbare prijzen.

 

Onderhoud

Regelmatig tuinonderhoud kost tijd. Vaak is er geen tijd om de tuin goed te onderhouden. Gras maaien, struiken snoeien, bomen snoeien of bomen kappen vraagt ook om deskundigheid. All About Houses biedt u de helpende hand om uw tuin weer mooi op orde te krijgen en verzorgt een breed scala aan groene diensten zoals: bladruimen, onkruidvrij maken, heesters, struiken en snoeienbomen snoeien, bomen kappen, gras maaien, beplanten en border onderhoud.

 

Tarieven tuinonderhoud

  • Het uurtarief is € 37,50

  • Het afvoeren van tuinafval is exclusief gemeentelijke stortkosten

  • De voorrijkosten zijn 19 cent per kilometer (vanaf 20 kilometer)

 

Bovenstaande tarieven zijn exclusief btw.

We bespreken vooraf hoeveel uur er nodig zal zijn voor het tuinonderhoud, overeenkomstig uw wensen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan, u weet precies waar u aan toe bent.

 

Regelmatig tuinonderhoud

Het is ook mogelijk om af te spreken dat wij elke maand, elk kwartaal of half jaarlijks uw tuin onderhouden. Zo heeft u altijd een mooie tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten.  Een onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden. We spreken per gewenste periode een vast bedrag af en welk tuinonderhoud wij voor dat bedrag kan doen. 

ALL ABOUT HOUSES

bottom of page