top of page
EVEN VOORSTELLEN:

"Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen."

Maria Henkes

All About Houses levert een totaalconcept voor eigenaren van woningen of bedrijfspanden. Wij zijn een jong bedrijf, gedreven, persoonlijk, doortastend, creatief en bovenal tegen een eerlijke prijs. Ontstaan vanuit de behoefte naar een totaalconcept voor makelaars, beheerskantoren en particulier- en bedrijfsmatig verhuurders.

Onze bedrijfsactiviteiten zijn: verbouwingen, onderhoudswerkzaamheden, gevel- en dakwerk, loodgieterswerk, tuininrichting, (verkoop)styling, interieuradvies, kleuradvies, stofferen, meubileren, schoon opleveren en meer.

 

Onze klanten
Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en instellingen weten de weg naar ons te vinden voor de inrichting, styling of verkoopstyling van een praktijkruimte, werkplek, horecagelegenheid, bedrijfsruimte, winkel of kantoor. Door het aanbieden van meerdere activiteiten heeft u, indien u dit wenst, een aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw woning of bedrijfspand. Om een project met succes uit te kunnen voeren werken wij met bewezen proffesionals met een uistekende reputatie. Ook het gebruik van hoogwaardige producten en materialen draagt bij aan een fraai eindresultaat.

Maria Henkes
De drijvende kracht achter All About Houses is Maria Henkes. Dankzij haar jarenlange ervaring met het verbouwen van vastgoed weet Maria inmiddels de weg naar een keur aan leveranciers/ onderaannemers en installateurs te vinden. Met een vast team van specialisten staat zij haar "mannetje" bij kleine en grote verbouwingen. Vanzelfsprekend is zij ook thuis in alle trends, die jaarlijks op nationale en internationale woonbeurzen de revue passeren.


 

ALL ABOUT HOUSES

bottom of page